Групова класифiкацiя рiвнянь Шрьодiнгера зi змiнною масою для двовимiрного випадку - Засадко, Т.М. (Доповіді НАН України, 2015)
Прокласифiковано iнтеграли руху першого роду для рiвняння Шрьодiнгера зi змiнною масою. Вказано вiсiм класiв рiвнянь з нееквiвалентною симетрiєю. Вони включають в себе iнтегровнi, суперiнтегровнi та максимально суперiнтегровнi системи. Повний набiр розв’язкiв однiєї з цих систем наведений в явному виглядi.