Екстраординарний посібник з філософії права професора В. І. Кузнєцова - Бігун, В.С. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2004)
Рецензія на посібник: Кузнєцов В. І. Філософія права. Історія та сучасність: Навчальний посібник. – К.: Стилос : ПЦ “Фоліант”, 2003. – 382 с.