Гiперкомплекснi моногеннi функцiї бiгармонiчної змiнної в деяких задачах плоскої теорiї пружностi - Грищук, С.В. (Доповіді НАН України, 2015)
Одержано вирази для розв’язкiв системи рiвнянь рiвноваги Ляме у змiщеннях через компоненти гiперкомплексних моногенних функцiй бiгармонiчної змiнної. Знайдено опис усiх моногенних функцiй, що мають однiєю з дiйсних компонент дану бiгармонiчну функцiю, асоцiйовану з розв’язком задачi Фламана для iзотропної пiвплощини.