Питання забезпечення безпеки при виборі майданчика розташування сховищ для захоронення радіоактивних відходів - Алєксєєва, З.М.; Василенко, Т.М.; Кондратьєв, С.М.; Ніколаєв, Є.О.; Бурзак, Н.А.; Кутузова, Т.Я.; Злобенко, Б.П.; Спасова, Л.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2009)
Розглянуто основні положения нормативного акта «Вимоги до вибору майданчика для розміщення сховища для захоронения радіоактивних відходів», яким встановлено технічні та організаційні вимоги до вибору майданчиків для сховищ РАВ приповерхневого та геологічного типу.