VIII Міжнародна науково-технічна конференція-виставка ЛЕОТЕСТ - 2003 "Фізичні методи та засоби контролю середовищ, матеріалів та виробів" (Автоматическая сварка, 2002)
Українське товариство неруйнівного контролю та технічної діагностики (УТНІКТД), Фізико механічний інститут ім. Г. В. Карпенка НАН України, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Київський науково дослідний інститут судових експертиз, Науково виробнича фірма «Зонд», ПВФ «Ультракон сервіс» та ЦЕНТР «ЛЕОТЕСТ МЕДІУМ» проводять з 17 по 22 лютого 2003 р. VIII Міжнародну науково-технічну конференцію-виставку ЛЕОТЕСТ - 2003 "Фізичні методи та засоби контролю середовищ, матеріалів та виробів"