Комплексна оцінка безпеки поводження з радіоактивними відходами на майданчику «Вектор» - Алєксєєва, З.М.; Кондратьєв, С.М.; Ніколаєв, Є.О.; Миколайчук, О.А.; Макаровська, О.А.; Рибалка, Н.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2013)
Розглянуто методологічні підходи до оцінки загальних радіаційних впливів майданчика «Вектор» на персонал та населення з урахуванням специфічних особливостей розміщення майданчика в Чорнобильській зоні відчуження.