Нерiвнiсть Хардi та конструкцiя генератора C₀-групи з власними векторами, що не утворюють базис - Скляр, Г.М.; Марченко, В.А. (Доповіді НАН України, 2015)
Наведено конструкцiю генератора лiнiйно зростаючої C₀-групи iз простими чисто уявними власними числами, що згущуються на нескiнченностi, та власними векторами, що не утворюють базис.