Caulinia graminea (Delile) Tzvelev (Najadaceae) — новий вид флоры Украины - Ена, Ан.В. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2008)
У Криму вперше в Україні знайдений адвентивний вид, специфічний рисовий бур’ян Caulinia graminea. Наводиться його уточнений морфологічний опис, обговорюються питання його екології.