Проведення кінофікації на початку 30-х років XX ст. на Чернігівщині - Лобанова, Н.М. (Архіви України, 2014)
Проаналізовано документи Чернігівського обласного відділу державного тресту кінопромисловості “Українфільм”. Особливу увагу звернено на питання проведення кінофікації в сільській місцевості на початку 30-х років XX ст.