Фотодобірка. Виведення військ колишнього СРСР з Афганістану: 25 років потому - Макарова, Т.О. (Архіви України, 2014)
У добірці представлено фотодокументи з фондів ЦДКФФА України ім. Г. С. Пшеничного до 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.