Загадка любові Ніни Топішко (Архіви України, 2014)
Якщо б одним словом потрібно було охарактеризувати людину, назвати її головну рису, то для директора Центрального державного кінофотофоноархіву України імені Г. С. Пшеничного, талановитого архівіста Ніни Олександрівни Топішко цим словом було б саме любов.