Документи про Т. Г. Шевченка у фондах ЦДАГО України - Антоненко, В.В.; Батрак, Л.В. (Архіви України, 2014)
Подано огляд комплексу документів про Т.Г. Шевченка, що зберігаються у Центральному державному архіві громадських об’єднань України. Проаналізовано становлення традиції вшанування пам’яті великого українського поета.