Шевченкіана в документах Державного архіву Чернігівської області - Воробей, Р.Б. (Архіви України, 2014)
В статті проведено огляд документів Державного архіву Чернігівської області, що присвячені Т.Г. Шевченку. Документи містять два автографи Великого Кобзаря, а також інформацію щодо увічнення його пам’яті на Чернігівщині.