Постать Тараса Шевченка в житті Миколи Костомарова - Клименко, Т.А. (Архіви України, 2014)
У статті висвітлено основні віхи життя та діяльності двох непересічних постатей, гордості українського народу – Тараса Шевченка та Миколи Костомарова. Показано їх внесок у розвиток української державності.