Художня проза про Тараса Шевченка в літературі 1930-х – 1990-х рр. (з архівних зібрань ЦДАМЛМ України) - Шепелюк, В.М. (Архіви України, 2014)
В огляді подано архівні матеріали, присвячені художній прозі про Т. Г. Шевченка в українській літературі за 1930-ті – 1990-ті рр. з архівних зібрань ЦДАМЛМ України.