Крупнейшие аномалии электропроводности мира - Жамалетдинов, А.А.; Кулик, С.Н. (Геофизический журнал, 2012)
На основі виданих і нових експериментальних даних проаналізовано геоелектричні параметри, будову та геолого-тектонічну позицію найінтенсивніших аномалій електропровідності, виявлених на різних континентах планети Земля. Розглянуто критерії поділу аномалій на флюїдні та електронно-провідні, а також їх зв’язок з корисними копалинами.