Аномалии электропроводности и внутриплитовые землетрясения западной части Украинского щита и Волыно-Подольской плиты - Кушнир, А.Н.; Бурахович, Т.К. (Геофизический журнал, 2012)
Тривимірна геоелектрична модель земної кори та верхньої мантії Могилів-Подільсько-Новодністровської сейсмонебезпечної ділянки характеризується електропровідними зонами на глибинах від 3 до 5 км з ρ=10 Ом·м, від 15 до 30 км з ρ=30 Ом·м та від 50—70 до 120 км з ρ=30 Ом·м. На основі результатів геоелектричних досліджень доповнено та деталізовано характеристики Могилів-Подільсько-Новодністровської сейсмонебезпечній зони, яка приурочена до зчленування глибинних Подільського, Білоцерківського, Жмеринського та інших розломів нижчого порядку.