4-а Науково-технічна конференція з неруйнівного контролю і технічної діагностики - Кісіль, І.С. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2006)
06–09 вересня 2005 р. в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (ІФНТУНГ) відбулася 4-а Науково-технічна конференція і виставка «Сучасні прилади, матеріали і технології для НК і ТД промислового обладнання».