Застосування комплексного підходу до визначення фізико-механічних характеристик нафтогазового обладнання - Карпаш, М.О.; Кісіль, І.С.; Карпаш, О.М.; Молодецький, І.А. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2006)
Розглянуто питання використання методу сумісного вимірювання кількох параметрів (теплопровідної характеристики і твердості) для визначення фізико-механічних характеристик материалу металлоконструкцій в нафтогазовій галузі. Наведено результати порівняльних досліджень щодо встановлення характеру залежності різних параметрів неруйнівного контролю (включаючи теплопровідну характеристику та твердість) від межі текучості материалу насосно-компрессорних труб.