Виділення локальних неоднорідностей у фундаменті Південного борту ДДЗ як можливих скупчень вуглеводнів - Сидоренко, Г.Д.; Слободянюк, С.О.; Слоницька, С.Г.; Русаков, М.І.; Литвиненко, Ю.О.; Толкунов, А.П. (Геоінформатика, 2013)
За результатами додаткової обробки часового розрізу по одному з профілів регіональних сейсмічних досліджень на Магдалинівській площі Південного борту Дніпровсько-Донецької западини у фундаменті виділено аномалії хвильового поля, які мають геологічну природу. За даними аналізу та обробки гравітаційного і магнітного полів вздовж профілю, що збігається із профілем сейсморозвідувальних робіт, зафіксовано аномалії параметрів обробки, які просторово корелюються з аномаліями хвильового поля.