Вплив покладів вуглеводнів на поле атмосферної електрики: теоретичні погляди та практичні результати - Підлісна, І.С. (Геоінформатика, 2013)
Розглянуто питання взаємозв’язку поля атмосферної електрики, будови земної кори та приповерхневих процесів. Описано існуючі моделі утворення цього поля. Наведено результати досліджень, виконаних геоелектричними методами над вуглеводневими покладами.