Застосування інтегрального просторового геолого-геофізичного моделювання для уточнення особливостей геологічної будови Магдалинівської западини - Петровський, О.П.; Слободянюк, С.О.; Ганженко, Н.С.; Федченко, Т.О.; Онищук, О.М. (Геоінформатика, 2013)
На основі технології інтегральної інтерпретації комплексу гравіметричних та інших геолого-геофізичних даних створено інтегральну просторову геогустинну модель Магдалинівської площі і виділено ділянки поширення відкладів з покращеними колекторськими властивостями.