Технологічна модульна схема оброблення–дешифрування–геологічної інтерпретації матеріалів аерокосмічних знімань - Азімов, О.Т. (Геоінформатика, 2014)
Cхарактеризовано розроблену концептуальну узагальнену технологічну модульну схему оброблення, дешифрування і геологічної інтерпретації матеріалів аерокосмічних знімань у комплексі з даними геолого-геофізичних досліджень на підставі використання геоінформаційних технологій.