Институциональные предпосылки гармонизации отношений экономической эффективности и социальной справедливости в транзитивной экономике - Морозова, О.Г.; Вольвач, И.Ю. (Економічні інновації, 2015)
В статті розглядається потреба в гармонізації фірмою її економічної та соціальної функцій, що набуває особливої сили в умовах ринкової трансформації, оскільки перехідна економіка, відкинувши зовнішню соціалізацію командно-адміністративної системи, ще не досягла рівня прояви внутрішньої соціалізації капіталу.