Взаємочин магнетних і структурних властивостей стопів ГЦК-Ni—Fe: дослідження статистичної термодинаміки та кінетики методами комп’ютерного моделювання - Вернигора, І.В.; Бокоч, С.М.; Татаренко, В.А. (Успехи физики металлов, 2010)
Дано огляд тих вірогідних експериментальних і теоретичних результатів досліджень ГЦК-стопів заміщення ніклю й заліза, які стосуються співіснування та взаємочину атомового («хемічного») і магнетного ладів.