Базові економічні моделі процесів зовнішньоекономічної діяльності промислового підприємства - Валуєв, Ю.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано зміст концептуальних, базових економічних моделей витрат, доходів, прибутку у сфері ЗЕД, запропоновано інформаційні моделі певних видів процесів, що доцільно використовувати в управлінні діяльністю зовнішньоекономічного напряму. Ключові слова: інформаційні моделі, види процесів, управління, зовнішньоекономічна діяльність. ----------