Методика визначення відсоткової ставки кредитування інвестиційних проектів - Папаіка, О.О.; Міночкін, Д.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто основні фактори, які стримують розвиток інвестиційного банківського кредитування в Україні, та запропоновано методику визначення відсоткової ставки фінансування інвестиційних проектів. Ключові слова: інвестиційне кредитування, відсоткова ставка, методика, кредитоспроможність, ризики. ----------