Застосування циклiчних систем обслуговування - Серебрякова, С.В. (Доповіді НАН України, 2016)
У статтi розглядаються циклiчнi системи обслуговування iз обслуговуванням викликiв у порядку їх надходження та їх застосування до дослiдження рiзноманiтних систем: центрiв обслуговування викликiв, резонаторiв, систем оптичної буферизацiї. Обгрунтовано адекватнiсть моделей циклiчних систем.