Від редакції - Пирожков, С.І. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2008)
Представлені в цьому номері журналу статті підготовлені за матеріалами доповідей учасниками міжнародної науково-практичної конференції “Парадигма соціальної політики України на зламі тисячоліть”, що відбулася 30 жовтня 2007 року в м. Києві.