Про виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Стратегічні мінеральні ресурси України» (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 2 грудня 2015 р.) - Старостенко, В.І. (Вісник НАН України, 2016)
У доповіді розглянуто стан та перспективи розвитку мінерально-сировин ної бази в Україні, а також обговорено результати виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Стратегічні мінеральні ресурси України».