Пошуки метаногідратів на континентальному схилі Чорного моря - Багрій, І.Д.; Грига, М.Ю. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2015)
Методику СТАГД (структурно-термо-атмогеохімічних досліджень) було адаптовано для пошуку покладів метаногідратів. Виявлено поклад метаногідратів в межах Британської площі на континентальному схилі Чорного моря.