Прочность пород при увлажнении на различных стадиях метаморфизма - Феофанов, А.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Наведено кількісну оцінку змін міцнісних властивостей по-рід при зволоженні залежно від глибини залягання і міри мета-морфізму. Визначено їхні особливості та практичне застосуван-ня.