Состав газов угольных пластов и вмещающих пород Селезневского геолого-промышленного района Донбасса - Исаев, В.А.; Голубев, А.А.; Канин, В.А.; Задара, Г.З. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Показано, що в Селезнівському геолого-промисловому районі гази вугільних пластів і пісковиків, що вміщують їх, відрізняються за вмістом компонентів, що пов'язане, ймовірно, з підтіканням газів по тектонічних порушеннях глибинного закладання, приурочених до Головної антикліналі Донбасу і зони зчленування Донецького басейну з Воронезьким кристалічним масивом.