Данные о глубинных подтоках флюидов, формирующих современную газоносность пород Донбасса - Анциферов, А.В.; Канин, В.А.; Голубев, А.А.; Галемский, П.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Проаналізовано дані багаторічних досліджень та результати визначення газоносності порід найбільш газонасичених районів Донбасу. Показано зв'язок між формуванням ділянок підвищеної газоносності порід і геологічними структурами, які є провідниками надходження флюїдів з більш глибоких горизонтів у розроблюваний гірський масив.