Проектирование баз данных для ГИС геологоразведки - Хламов, Д.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
У цій статті розглянуто питання проектування і створення баз даних для геоінформаційних систем, запропонований і обґрунтований метод рішення проблеми збереження інформації з розвідувальних свердловин, що мають декілька пробурених стволів.