К вопросу расположения присечных выработок - Южанин, И.А.; Хламов, Д.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Розглянуто геомеханічні умови охорони виробок, пройдених вприсічку до виробленого простору. Розроблено рекомендації щодо охорони виробок, пройдених вприсічку до раніше пройдених виробок, закріплених анкерним кріпленням.