Fumaria capreolata L. — новый адвентивный вид во флоре Украины - Багрикова, Н.О. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
У повідомленні наводиться інформація про знахідку на Південному березі Кримського півострова Fumaria capreolata L. — нового адвентивного виду во флорі Криму та України. Надаються дані про місцезнаходження популяції у Криму та розповсюдженні виду за межами України.