Геолого-структурные особенности проявления медно-уранового оруденения в Западно-Ингулецкой минерагенической зоне Украинского щита - Калашник, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Розглянуто особливості мідно-уранового типу зруденіння у межах Західно - Інгулецької мінерагенічної зони (ЗІМЗ), а також в різних регіонах планети. Викладені матеріали дали можливість з нових позицій оцінити можливості розширення мінерально-сировинної бази урану в Західно - Інгулецькій мінерагенічній зоні.