О сейсмической активности Криворожско-Кременчугской и Орехово-Павлоградской шовных зон Украинского щита - Пигулевский, П.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
В роботі розглядаються геолого-геофізичні особливості будови та сейсмічності Криворізько-Кременчуцької та Оріхівсько-Павлоградської шовних зон Українського щита.