Исследования ускорения конвергенции вмещающих пород в очистном забое шахты им. Челюскинцев - Антипов, И.В.; Савенко, А.В.; Нагорная, Е.Д.; Данча, В.А.; Пугач, С.С.; Жуковцов, И.В.; Бараненко, И.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Представлено результати інструментальних спостережень за прискоренням конвергенції вміщуючих порід в 7-й західній лаві пласту l1 шахти ім. Челюскінців.