Роль надмолекулярной структуры углей в формировании выбросоопасности угольных пластов Донбасса - Киселев, Н.Н.; Коптиков, В.П.; Радченко, А.Г.; Радченко, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У цій роботі показана роль надмолекулярної структури вугіллів і розкрита фізична суть підвищеної потенційної викидонебезпеки вугіллів середньої стадії метаморфізму.