Геолого-структурные особенности Дибровского TR-U-Th рудопроявления украинского щита - Калашник, А.А.; Кузьмин, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Розглянуто геолого-структурні особливості Дібровського TR-U-Th рудопрояву, встановленого в Девладівській розломній зоні мантійного проникнення (Західне Приазов'я). Викладені матеріали дали можливість з нових позицій оцінити можливості розширення мінерально-сировинної бази урану та торію в північно-східній частині Західного Приазов'я, що може сприяти підвищенню ефективності і цілеспрямованості ведення прогнозно-пошукових і пошукових робіт.