Життя як дослідження (до 90-річчя члена-кореспондента НАН України Д.Д. Зербіно) - Магльований, А.В.; Гриновець, В.С. (Вісник НАН України, 2016)
Нещодавно виповнилося 90 років видатному клінічному патологу доктору медичних наук, професору, заслуженому діячу науки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, члену Міжнародної академії патології (США), академіку Національної академії медичних наук України, члену-кореспонденту Національної академії наук України Дмитру Деонисовичу Зербіно.