Сергій Якович Кондратюк (до 50-річчя вченого) (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
17 травня цього року відомий український вчений — ботанік та міколог, фахівець з систематики, флористики, екології та географії лишайників і ліхенофільних грибів, доктор біологічних наук, професор Сергій Якович Кондратюк відзначив свій 50-річний ювілей.