ÐžÑ†Ñ–Ð½ÐºÐ° Ð¼Ð¾Ñ€Ñ„Ð¾Ñ„ÑƒÐ½ÐºÑ†Ñ–Ð¾Ð½Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð¾Ð³Ð¾ ÑÑ‚Ð°Ð½Ñƒ Ð³ÐµÐ¼Ð¾Ð¿Ð¾ÐµÑ‚Ð¸Ñ‡Ð½Ð¸Ñ… ÐºÐ»Ñ–Ñ‚Ð¸Ð½-Ð¿Ð¾Ð¿ÐµÑ€ÐµÐ´Ð½Ð¸ÐºÑ–Ð² ÐºÐ¾Ñ€Ð´Ð¾Ð²Ð¾Ñ— ÐºÑ€Ð¾Ð²Ñ– Ð´Ð»Ñ Ð¿Ð¾Ð´Ð°Ð»ÑŒÑˆÐ¾Ñ— Ñ‚Ñ€Ð°Ð½ÑÐ¿Ð»Ð°Ð½Ñ‚Ð°Ñ†Ñ–Ñ— - Bilko, Denys I.; Borbulyak, Iryna Z.; Bilko, Nadiia M. (Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2013)
N/A