Особливості розповсюдження та фрагментації струменів розплаву коріума в підреакторному басейні охолоджувача під час тяжких аварій на АЕС - Moghaddam, Vahid Hasani; Kazachkov, I. (State Scientific and Technical Center for Nuclear and Radiation Safety, 2009)
Наведено аналіз взаємодії струменів розплаву коріума з охолоджувачем у підреакторному басейні пасивних систем захисту від тяжких аварій на АЕС. Розглянуто особливості проникнення струменів у басейн охолоджувача в залежності від співвідношення густин, в’язкостей розплаву та рідини в басейні, а також інших фізичних властивостей та факторів.