Критерії оптимізації періодичності випробувань на потужності систем, важливих для безпеки АЕС із ВВЕР - Kovrizhkin, J.; Skalozubov, V.; Foltov, I. (State Scientific and Technical Center for Nuclear and Radiation Safety, 2008)
Обговорюються питання вдосконалювання підходів оптимізації періодичності випробувань на потужності реактора систем, важливих для безпеки АЕС.