Temperature effect on penetration coefficients of membranes of yeast cells Saccharomyces cerevisiae for water and Cryoprotectants
Gespeichert in:
Datum: | 2008 |
---|---|
Hauptverfasser: | O. V. Sakun, I. F. Kovalenko, Yu. Sirenko, I. P. Vysekantsev, O. I. Hordiienko |
Format: | Artikel |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
2008
|
Schriftenreihe: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Online Zugang: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556052 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Institution
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASÄhnliche Einträge
-
Temperature effect on membrane permeability coefficients of yeast-like fungi Saccharomyces cerevisiae for water and cryoprotectants
von: O. V. Sakun, et al.
Veröffentlicht: (2009) -
Cryopreservation of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells Without Conventional Cryoprotective Agents
von: V. L. Ponomareva, et al.
Veröffentlicht: (2017) -
Pretreatment with ozone elevates the resistance of Saccharomyces cerevisiae yeast membranes during freeze-thawing
von: V. D. Zinchenko, et al.
Veröffentlicht: (2014) -
Application of plastic strain method to determine threshold concentrations for cryoprotective substances during Saccharomyces cerevisiae yeast cell cryopreservation
von: A. I. Osetskij, et al.
Veröffentlicht: (2007) -
Mechanisms of cell membranes permeability for water and cryoprotectants
von: O. I. Hordiienko, et al.
Veröffentlicht: (2008)