Features of yeast metabolism in their recirculation provided alcohol fermentation of molasses wort
Gespeichert in:
Datum: | 2016 |
---|---|
Hauptverfasser: | L. V. Levandovskyi, M. V. Bondar |
Format: | Artikel |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
2016
|
Schriftenreihe: | Microbiological Journal |
Online Zugang: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000513328 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Institution
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASÄhnliche Einträge
-
Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in wheymalt wort
von: O. V. Hrek, et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses
von: L. V. Levandovskiy, et al.
Veröffentlicht: (2017) -
Two- product alcohol obtaining technology based on continuous gradient yeast generating
von: L. V. Levandovskyi, et al.
Veröffentlicht: (2016) -
Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
von: A. Zazulia, et al.
Veröffentlicht: (2020) -
The impact of transcriptional factors ZNF1 and SIP4 on xylose alcoholic fermentation in recombinant strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
von: L. S. Dzanaieva, et al.
Veröffentlicht: (2020)