Особливий вигляд сингулярної функції для неперервної частини спектральних даних у методі оберненої задачі розсіяння - Vakhnenko, V.O. (Publishing house "Academperiodika", 2012)
У роботі описано процедуру оберненої задачі розсіяння для знаходження розв'язків рівняння Вахненка–Паркеса, які пов'язуються з неперервною частиною спектральних даних у асоційованій спектральній задачі. Запропоновано особливий вигляд сингулярної функції, який приводить до періодичних розв'язків. Вивчено взаємодію N періодичних хвиль. У загальному випадку розв'язки – комплексні функції. Для N = 1 та N = 2 виділено дійсні розв'язки.